Новости

Сентябрь 2019

XIII-й ВІННИЦІЯнський

Ввечері 13 вересня у Вінниці нагородили переможців XIII-го ВІННИЦІЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно.  

 Перемогу у номінації "Шорт, побери" отримала робота "Геть забобони" FAMO. Переможцями номінації "Анімація" став мультфільм "Восьминоги" від GOBELINS L’ECOLE DE L’IMAGE. А у номінації "Реклама" перемогла реклама послуг кабельного телебачення. Перше місце серед музичних кліпів посів ролик компанії "Чоткий паца" на відеокліп "Зачепила". 

Загалом цього року на участь у ВІННИЦІЯнському кінофестивалі надійшло більше 100 робіт з 8 країн світу. 

На Майдані Незалежності зібрались сотні людей, щоб подивитись на комедійні короткометражні стрічки, які стали лауреатами цьогорічного фесту. Ведучим свята був відомий український актор та популярний телеведучий Юрій Горбунов. Уже традиційно на фестиваль до Вінниці приїхали Анатолій Борсюк, Віктор Андрієнко, Ян Левінзон та Євген Чепурняк. Вперше завітали акторка та телеведуча Лілія Ребрик, а також легенда анімації Гаррі Бардін.

Володар "Золотої пальмової гілки" Канського кінофестивалю 1988 року Гаррі Бардін у Вінниці вперше, хоча його батько народився саме тут. Напередодні йому виповнилося 78 років. Він побажав щоб ВІННИЦіЯнський кінофест проходив і надалі, адже сподівається його відвідати ще раз.

 
 
 

© 2006. Все права принадлежат Виктору Андриенко
Сайт сделали добрые люди в студии